Aplikacje przydatne do organizacji Maratonu

Przygotowanie Maratonu Pisania Listów może stanowić wyzwanie. Na szczęście z pomocą przychodzi technologia. Poniższe aplikacje pozwolą Ci lepiej panować na zadaniami do wykonania, usprawnić komunikację w zespole, a także wpłynąć na zaangażowanie osób – zarówno tych przygotowujących wydarzenie jak i uczestniczących.

Zapoznaj się z wybranymi przez nas aplikacjami i wybierz dla siebie najlepszą, tak aby spełniała jak najwięcej Twoich potrzeb.

Poniższe aplikacje są całkowicie darmowe lub częściowo darmowe (np. dla ograniczonej liczby użytkowników i użytkowniczek). Niestety nie wszystkie są dostępne w języku polskim.

Zarządzanie projektem i zadaniami:

Komunikatory:

Spotkania online:

Wirtualne tablice:

Quizy i budowanie zaangażowania:

Tworzenie grafik:

Pisanie postów i ogłoszeń:

Jeszcze więcej aplikacji znajdziesz w naszej publikacji W innym trybie – edukacja praw człowieka online - W-innym-trybie-edukacja-praw-czlowieka-online.pdf

Możesz też zamówić naszą publikację Zmień świat w 8 krokach, która przeprowadzi Cię przez proces planowania wydarzeń taki jak np. Maraton Pisania Listów. Publikacje możesz zamówić tutaj: www.surveymonkey.com/r/publikacja

Pl. Lelewela 8
Kontakt: maraton@amnesty.org.pl